EMDR in Tilburg

 

EMDR behandeling 

EMDR is een prettige en erkende behandeling voor trauma’s. De letters staan voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Dit wil zeggen dat je door middel van het maken van bepaalde oogbewegingen trauma’s die voorheen vastzaten in je onderbewuste kunt helen en neutraliseren. Bij mij kun je een behandeling EMDR in Tilburg boeken, waarbij we samen ingaan op deze trauma’s en andere schokkende ervaringen. Overigens is deze methode niet alleen geschikt voor hele specifieke trauma’s, maar ook voor zaken die je hebt meegemaakt die een langere periode duurden, zoals misbruik of constante kleinering door je ouders.

 

Waarbij helpt EMDR?

Deze behandeling is perfect voor mensen die het gevoel hebben dat ze vastlopen in het leven, maar ook voor mensen die dealen met allerlei irreële angsten. Er zit dan namelijk ergens in je onderbewuste iets vast wat je nooit goed hebt verwerkt, waardoor je je in het heden constant getriggerd voelt. Een behandeling EMDR in Tilburg in mijn praktijk kan je helpen deze gebeurtenissen alsnog te verwerken en te neutraliseren, zodat je er geen last meer van hebt.

 

Klachten als gevolg van een schokkende gebeurtenis

Er zijn allerlei klachten waaraan je kunt merken dat je ergens in je onderbewuste een trauma hebt zitten dat je met je meedraagt. Denk maar eens aan snel geïrriteerd zijn, vermijdingsdrang hebben, irreële angsten hebben of je moeilijk kunnen concentreren. Als je je herkent in deze symptomen dan kan ik je als energetische therapeut helpen. Mijn behandelingen EMDR in Tilburg zijn perfect voor mensen die zich voor eens en altijd willen bevrijden van de emotionele gevolgen van trauma’s die ze in hun leven hebben opgedaan. Soms voelen mensen zich na één behandeling al opgelucht, vrijer en meer ontspannen. Na meerdere behandelingen verminderen klachten als nervositeit, angsten en piekeren aanzienlijk.

 

Meer weten?