Energetische therapeut

 

ALS ENERGETISCH THERAPEUT KAN IK JE ENERGIE METEN 

Voordat ik start met een behandeling meet ik natuurlijk eerst hoe het ervoor staat met de doorstroming van je energie in je meridianen en chakra’s. Ik balanceer ze en ga met jou in op de reden waarom je mij gecontacteerd hebt. Uit de verschillende energetische behandelingen die ik bied maken we een selectie en behandelplan, dat jou gaat helpen bij het terug in balans komen, zowel lichamelijk als geestelijk. Want of je nu kiest voor een energetische massage, een paar sessies EMDR of de reflexzone therapie, je lichaam en geest gaan er hoe dan ook van tot rust komen. Daardoor kun je veel meer ontspannen en vrij van klachten in het hier en nu leven, en volledig tot bloei komen. 

Mijn werk als energetische therapeut

In mijn praktijk in Tilburg kun je terecht voor allerlei soorten energetische therapie, zoals reflexzone therapie, energetische massages en EMDR in Tilburg. Al deze behandelingen richten zich op je energetische lichaam, dat veel belangrijker voor je gezondheid is dan je wellicht denkt. Al je meridianen (oftewel je energiebanen) samen vormen je energetisch lichaam. Als dit uit balans is (bijvoorbeeld door stress, een traumatische gebeurtenis of ziekte) dan kun je daardoor bepaalde klachten creëren of in stand houden. Ik kan je in dat geval als energetische therapeut helpen om daar verandering in te brengen. Dit kan ik op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld aan de hand van een energetische massage of een bewustwordingsgesprek. Kijk voor mijn aanbod onder  het kopje ‘ energetische behandelingen’. 

 

Als energetische therapeut help ik je terug in balans

Een van de manieren om energetisch gezien meer in balans te komen is met een massage. Dit kan zowel een lichaamsmassage zijn als een reflexzone massage op je handen. In beide gevallen worden je meridianen gestimuleerd en stroomt de energie er na de behandeling weer vrijer doorheen. Als gevolg daarvan krijgen al je weefsels en organen weer meer energie, en verbeteren de doorbloeding en de communicatie in je lichaam. Naast een massage kan ik je als energetische therapeut ook een behandeling EMDR in Tilburg geven. Tijdens deze sessies ga je door het maken van bepaalde oogbewegingen trauma’s uit het verleden neutraliseren door er tegelijkertijd heel intensief aan te denken. Ik begeleid jou in dit proces en stel je gerichte en duidelijke vragen met betrekking tot dit trauma of deze gebeurtenis, waardoor het effect zo groot mogelijk is. EMDR is een prachtige behandelingsmethode voor mensen die lijden aan ongegronde angsten, een gebrek aan zelfvertrouwen of zelfs een burnout of depressie. Aan al deze symptomen liggen namelijk vaak bepaalde trauma’s of nare gebeurtenissen ten grondslag, die je met EMDR kunt elimineren.