E.E.N.®Therapie

De E.E.N.®Therapie is een holistische geneeswijze die zich richt op het balanceren van lichaam, geest en ziel.
Door middel van de E.E.N.®Therapie is het mogelijk energetische blokkades en tekorten op te sporen in jou volledige systeem. Met als doel inzicht te krijgen in jou energetische en fysieke lichaam, om vervolgens het evenwicht te herstellen en het zelf-genezend proces te stimuleren.
Denk bijvoorbeeld aan fysieke klachten, onbewuste overtuigingen, onderliggende trauma’s maar ook aan vitamine en mineralen tekorten, voedingsintoleranties enzovoort.  

Detox voetenbad

“Een diepe reiniging, aanvulling van mineralen en totale ontspanning.”

Als je gebruik maakt van het detox voetenbad kan er een hoop los komen aan afvalstoffen. Mineralen worden aangevuld door de toegevoegde zouten. Aansluitend meet ik je te korten aan zouten, vitaminen en mineralen uit zodat je deze nog verder kan aanvullen.  

Reflexzone therapie

Door bepaalde zones op de handen of voeten te masseren, stimuleren we de punten die samenhangen met de corresponderende organen en lichaamsdelen.
Voetreflexologie kan helpen bij het oplossen van lichamelijke klachten.

 

Hooggevoeligheid

Dit kan zich uiten in vele klachten zoals: snelle overprikkeling, onrust, koude voeten, angsten, vermoeidheid, depressie, niet weten wat je wil e.a. Doormiddel van een gepaste behandeling ga ik je weer in contact brengen met je lichaam en je helpen hier verandering in te krijgen. 

Ajna

De chakra’s vertellen veel over jou, je jeugd, hoe je op dit moment in het leven staat, waar je aandacht aan mag schenken en wat jouw thema’s zijn. 
Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ of ‘werveling’. Chakra’s draaien, zuigen energie op en transporteren die verder. Tenzij zich ergens een blokkade bevindt.
Maak je eigen chakra tekening onder begeleiding en krijg inzicht in de dingen die nu nog onbewust zijn. Als energetisch therapeut geef ik je hierna een chakrabehandeling en aurahealing.

EMDR of REGRESSIE

Emotionele pijnen uit het verleden kunnen uit het celgeheugen worden opgelost,waardoor de herinnering minder emotionele lading heeft. 

Locatie

Oosterbeekstraat 22,
5045TK Tilburg